La Corriols de Bacus és una divertida proposta pel Pla de Bages en Btt, seguint un itinerari farcit de corriols.

Descobrint el territori, enllaçant pobles, recorrent un munt de senders, la Corriols de Bacus és una excepcional proposta per gaudir tant en Btt tradicional com en E-Bike.

Amb el transport d’equipatge inclòs i 2 allotjaments en règim de Mitja Pensió us esperen 120 km i 2.1500 m. acumulats (entre els 2 dies) que segur que us sorprendran!.

El primer día la ruta és més llarga però amb un recorregut més fàcil i ciclable. El segon dia s’ofereix un recorregut més curt però tècnicament més exigent

 En la Corriols de Bacus el preu ja inclou la nit prèvia al primer dia de ruta en Btt.


Dia 1. Sant Joan de Vilatorrada – Sant Fruitós de Bages – Navarcles – Sallent.

66 Km. 1.106 m. desnivell acumulat

Després d’un bon esmorzar (i de deixar l’equipatge a recepció), la ruta en Btt / E- Bike es dirigeix al Parc de l’Agulla alternant trams de pista amb alguns petits corriols, mol fàcils i divertits. Però el destí principal és el magnífic monestir de Sant Benet de Bages. Prèviament, es travessa Sant Fruitós del Bages descobrint la bella part antiga del poble.

Passat el Monestir, restaurat per Puig i Cadafalch, hi ha poc més de 4 km de suau pujada per anar a cercar un dels grans trams de corriol del dia. Són gairebé 6 deliciosos quilòmetres de corriols i senders, de tota mena per assolir, finalment, Navarcles.  

La segon part de la ruta és per la vessant nord de Navarcles. El itinerari fa via cap a l’antic Pont de Cabrianes, alternant alguns trams de corriol amb còmodes pistes. Però a partir del Pont, tot canvia: s’inicia un llarg tram de gairebé 20 Km de senders i corriols de tota mena, de pujada, de baixada, amb esgraons, ziga-zagues, amunt i avall… un festival de corriols gairebé esgotador fins assolir, passat de nou el Pont de Cabrianes, l’allotjament.

Allà hi trobarem el nostre equipatge i podrem gaudir d’un bon sopar abans de dormir.

 

Dia 2. Sallent – Santpedor – Castellnou de Bages – Callús – Sant Joan de Vilatorrada.

52 Km. 1.031 m. desnivell acumulat.

Havent esmorzat (i un cop deixat l’equipatge a recepció) comença  la ruta seguint el tram més bonic, sens dubte, de la Sèquia de Manresa. És una impressionant construcció popular del temps de Pere III, El Cerimoniós i que encara avui, s’utilitza per al rec dels horts que envolten Manresa. Però ben aviat comença un primer i llarguíssim tram 6 km de corriols, fàcils i divertits, que finalitzen a les rodalies de Santpedor.

Encara hi ha temps de fer una ràpida vista als aiguamolls de la Bòbila abans de descobrir el particular encant del casc antic de Santpedor. En sortir del poble comença el segon tram (16 km) de senders i corriols, creuant el municipi de Castellnou, pujant lleugerament el nivell: corriols amb petits esgraons de pujada, altres un punt més tècnics… però sempre força factibles fins i tot amb aficionats de nivell mig.

El track fa una petita volta per Callús per, tot seguit, iniciar el tercer tram de corriols, passades les Tines dels Manxons. Són gairebé 10 km de senders, amb alguns trams fàcils i de bon fer alternant alguns passos més complicats, sobretot descendents, en el que es posarà a prova el domini del ciclista.

Finalment, Sant Joan, on hi trobarem l’equipatge. 


INCLOU:

 • 2 Allotjaments en Mitja Pensió. En habitació doble.
 • Assegurança obligatòria segons legislació Agències de Viatge.
 • Trasllat equipatge d’allotjament en allotjament.
 • Cessió Tracks i Mapes de la ruta, dia a dia.

NO INCLOU:

 • Nits extres (veure condicions).
 • Begudes, extres i licors no inclosos en els menús.
 • Bicicleta / E-Bike (opció lloguer).
 • Habitació individual (veure condicions).
 • Dinar (migdia).
 • Assegurança de Cancel·lació (veure condicions).
 • Lloguer GPS (veure condicions).
 • Allotjament nits extra (veure preus i condicions).
T'ajudem?