Benvinguts a GuiesBtt.cat

NOSALTRES SOM GuiesBtt.cat. Una empresa de rutes en Btt i som també Agència de Viatges. Ens encarreguem de realitzar les reserves, contractar el transport, coordinar les visites, fer un seguiment de les activitats, efectuar les assegurances,… Nosaltres ens encarreguem de tot perquè vosaltres us sentiu el millor possible durant la ruta. Sigui quin sigui el viatge, la ruta o l’experiència. Perquè som una empresa d’activitats en Btt, respectuosa amb el Medi Ambient i a la recerca de la màxima col·laboració amb l’economia local.
Però nosaltres som també Agent de Viatges.

Que fem a GuiesBtt.cat?

Som una empresa de turisme sostenible amb bicicleta. Ens dediquem a organitzar rutes en Btt.
Organitzem, dissenyem i creem rutes turístiques, rutes familiars, rutes per gaudir amb els amics, rutes per a experts, rutes monotemàtiques,… en fi, rutes per a tot tipus de clients en entorns naturals. Des de sortides matinals fins travesses de diversos dies. Del Pirineu Català o el Cadí fins a la Terra Alta, o els Ports de Tortosa-Beseit o les Muntanyes de Prades. Per això som Guies Professionals Titulats en rutes de muntanya.

El nostre objectiu és preparar les rutes més adients per a cada tipus de client. Així, si les rutes familiars, transiten sempre per camins amples i fàcils, les propostes per a experts, transcorren sovint per divertits corriols (de pujada i de baixada) i recorreguts exigents.

Però també fem altres activitats: Tenim bicis de lloguer infantils i per a adults. De totes les mides i característiques. També organitzem activitats escolars i extraescolars. Des de cursos de conducció i seguretat vial fins a classes d’aprenentatge per a infants. I nosaltres som gestors de l’Ecorail. És una mena trenet que funciona pedalant amb unes bicicletes ubicades en unes plataformes, a sobre les vies. Una experiència molt divertida.

Per què nosaltres? Per què GuiesBtt.cat?

Perquè en primer lloc, coneixem profundament el territori Recorrem durant dies i dies la zona, parlant amb la gent de l’entorn, amb pagesos, pastors, o també altres ciclistes, a la recerca dels racons més bonics, dels llocs més insòlits -sovint fins i tot força amagats-, del territori per poder preparar el millor recorregut.
Una gorg d’aigües cristal·lines al mig d’un riu, una majestuós avenc a pocs metres de camí, unes impressionants salts d’aigua al final d’un rierol,… poc a poc trobem totes les singularitats del territori per configurar finalment, la magnífica ruta per al gaudi dels visitants.

Perquè comptem sovint amb la col·laboració d’un guia local per dissenyar i crear les nostres rutes. A més som conscients que ningú com ell coneixerà els camins, dreceres, senders de la seva zona.

 

Per què ens han acreditat amb el Certificat Biosphere?

Perquè fomentem l’economia local. A la recerca dels establiments més característics de la zona, cercant la millor gastronomia local o els productes més singulars del territori. A la Trans Terra Alta, si és època, degustareu la Clotxa o la Truita amb Suc. O la típica Cuina de Bolets a la Trans Pedraforca, si és el temps. I els excel·lents vins de la D.O. Pla de Bages a la Terra de Bacus.

Perquè fomentem l’ús de la bicicleta per recórrer un territori. Sostenible, ecològica i amb el mínim impacte ambiental. Contactem amb la gerència dels Parcs Naturals prèviament per saber per on hem de passar i per on no, respectant les zones protegides. Busquem que el nostre impacte ecològic sigui el mínim possible perquè les properes generacions puguin gaudir també de la mateixa experiència. Nosaltres som conscients que cal fomentar la sostenibilitat. Per això disposem del certificat Biosphere.

I perquè en finalitzar qualsevol proposta ens sentim satisfets en observar la plena satisfacció dels nostres acompanyants.

 

 

Descobreix més propostes a:

 • www.transgarrotxa.cat La ruta dels volcans. Camins de sorra negre, entre fagedes… en 2, 3 o 4 dies. La sempre espectacular bellesa de la Garrotxa en una ruta amb molts corriols.
 • www.transterraalta.cat Sorprenent. Entre oliveres i vins, els Ports i «el ríu», la Batalla de l’Ebre i uns paisatges únics i desconeguts. 
 • www.transpedraforca.cat La volta al Massís del Pedraforca. Una experiència única pels magnifics paisatges entre les serres del Cadí i Ensija.
 • www.transmoianesbtt.cat La volta al Moianès, una comarca farcida de dolmens, pous de glaç i moltes, moltes sorpreses. Una ruta que meravella a tothom.
 • www.transportsbtt.cat  és la descoberta del Ports de Tortosa -Beseit. I de la Tintença de Benifassà al Maestrat. I de bona part del Matarranya…. En 2, 3 o 4 dies. Impresionant!
 • www.transsegarra.cat Descobreix els nombrosos castells de la Segarra, en 2, 3 o 4 dies. En opció familar (molt fàcil i planera) o tècnica (un recorregut farcit de corriols).
 • www.terradebacus.cat Una fàcil proposta de 2 dies per degustar a fons la D.O. Pla de Bages. Un Monestir, una gran sèquia i infinites cabanes de pedra seca entre precioses masies.
 • www.transprioratmtb.cat El descobriment del Priorat en diversos recorreguts segons sigui 2, 3 o 4 dies. Perquè hi ha molt més que vins en aquesta magnífica comarca
 • www.transmuntanyesdeprades.cat  Una de las zones més desconegudes de Catalunya; les Muntanyes de Prades amaguen un tresor, entre castanyers i alzineres…
 • www.latranscatllaras.cat El Catllaràs de cap a cap. Una ruta exigent per fer en 2 (extrema), 3 (exigent) o 4 dies, recorrent aquest enorme massís del Berguedà.
 • www.camiignasiàbtt.cat Des de Loiola fins a Manresa, un total de 9 a 11 dies, segons opcions d’aventura!. El Camí Ignasià és una experiència única!.
 • www.guiesbtt.cat 

info@guiesbtt.cat
Tel. 610.355.736
Maria Aurèlia Capmany, 28 . 08250 Sant Joan de Vilatorrada /
Cal Brunat. 08694 St. Julià de Cerdanyola.

T'ajudem?